ANBI

Om MUS te realiseren is er naast inzet en betrokkenheid van toekomstige bewoners, ouders, broers en zussen, netwerk, gemeente, ondernemers etc ook financiële middelen nodig.
De zorg bij Stichting MUS zal betaald worden uit persoonsgebonden budgetten van de bewoners. De huur en inrichting van de appartementen zullen de bewoners zelf betalen. Om de inrichting van de algemene ruimtes, zoals de huiskamer, keuken en tuin van Stichting MUS te financieren zijn er sponsoren, donaties en giften wenselijk. 

We zijn ontzettend dankbaar voor elke gift, groot of klein.

Sinds Juli 2021 is Stichting MUS  door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze goedkeuring is belangrijk omdat een donateur nu de schenking kan aftrekken van de belasting, omdat MUS als een organisatie voldoet aan de eisen van een ANBI. Daarnaast betekent het  dat wij, de Stichting, geen schenkbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen.

RSIN nummer stichting MUS 859102828

Beleidsplan

De Stichting MUS is opgericht per 22 augustus 2018.

Het beleidsplan is het startdocument van de stichting MUS waarin wij zoveel mogelijk zaken aangaande het besturen van de stichting en de oorspronkelijke uitgangspunten nogmaals vastleggen zijnde niet in strijd met de statuten van 22 augustus 2018.

Bekijk hier het beleidsplan