Donateurs

Marinierskapel

De Marinierskapel der Koninklijke Marine is een van de 3 professionele harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. Haar belangrijkste taak is om militaire ceremonies en ceremonies voor het Koninklijk Huis muzikaal te begeleiden. Dat gebeurt vaak in samenwerking met de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers.

Stichting Samendoen

De medewerkers van SamenDoen zijn specialisten van de sociale zorg op de gebieden maatschappelijke ondersteuning, preventieve zorg, welzijn en wonen. De inwoners van Leerdam en Zederik mogen verwachten dat wij, als SamenDoen, meedenken en de weg weten in de wirwar van de hulpverlening, maar ook op het gebied van vrijwilligers, werk, gezondheid en sport zijn wij hét aanspreekpunt en bieden wij begeleiding.

Hermeta

Hermeta is al bijna 100 jaar een Nederlandse onderneming met een breed pakket van bouw- en industriegerelateerde producten, met als basismateriaal aluminium.

SBA beveiliging

Marcel van der Sluijs heeft samen met René van Der Vlies van SBA beveiliging twee verschillende actie’s opgezet voor stichting MUS. Zo hebben ze kookboek van Delano uitgegeven, waarbij de opbrengsten naar MUS gaan. 
Daarnaast hebben ze samen  ook een rally gereden voor MUS. 
 
Wij willen Marcel van der Sluijs en René van der Vlies ontzettend bedanken voor hun enorme inzet voor MUS.