Bakken met Delano
Stichting MUS

Stichting MUS

Bakken met Delano

‘Help ons en MUS’. Dat is het verzoek van Marcel van der Sluijs van Hermeta uit Asperen en René van der Vlies van SBA Beveiliging uit Nieuwegein. Beide ondernemers willen geld bij elkaar brengen voor de stichting MUS.

Bakken met Delano

MUS – maatschappelijk, uniek, sociaal – wil een woonvoorziening in Leerdam realiseren voor jongeren die niet zelfstandig kunnen wonen, maar daar met enige hulp wel toe in staat zijn. MUS werd vorig jaar uitgeroepen tot het beste sociale idee van Leerdam. Het initiatief sprak Marcel van der Sluijs en René van der Vlies zo aan dat ze besloten MUS te steunen.

De ondernemers gaan een rally door Europa rijden. Het geld dat ze hiervoor via sponsoring ophalen, komt ten goede aan het Leerdamse initiatief. Bovendien brengt het tweetal een kookboekje uit. “Alle recepten hebben we samen met chef-kok Delano Latupeirissa gemaakt. Dit boekje gaat niet alleen over bakken, maar ook over samenwerken en hoe je met wat aandacht voor el

kaar tot iets moois kunt komen, ook als er een lichamelijke of verstandelijke beperking in het spel is.”

Het boekje ‘Bakken met Delano’ is voor 5 euro te koop. Volgens Van der Sluijs en Van der Vlies is het boekje een leuk cadeau om zomaar weg te geven, maar ook een mooie aanvulling op het jaarlijkse kerstpakket.

https://www.hetkontakt.nl/regio/leerdam/210221/sponsors-in-actie-voor-mus-

Bakken met Delano groep

Dit bericht delen